ANIOS Chirurgie, 2019-36


Vacaturenummer: 2019-36
Aantal uren: 36 uur
Duur: bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar

Bedrijfsprofiel

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) te ’s-Hertogenbosch is een Topklinisch Ziekenhuis met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen en 760 bedden. Het verzorgt de medisch-specialistische zorg in de regio Noordoost-Brabant, ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Het JBZ is een opleidingsziekenhuis voor artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners. De Bossche Specialisten Coöperatie (BSC) is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het JBZ. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar de beste zorg voor de patiënt en stelt daarbij vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend.
Hierbij is de samenwerking met huisartsen en andere zorgpartners in de regio van groot belang.De functie

Als ANIOS Chirurgie werk je als zaalarts op de klinische afdeling Chirurgie, op de Spoed Eisende Hulp (SEH) en verricht je chirurgische werkzaamheden op de Poliklinische OK (POK). Dit gebeurt onder supervisie van een medisch specialist. Je participeert in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten.

Je bent in het bezit van het artsendiploma met BIG-registratie en je hebt interesse voor het vakgebied Chirurgie. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding. Je bent stressbestendig, leergierig en kunt goed samenwerken.

Je zit vol positieve energie, je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband en durft buiten kaders te denken. Je bent van nature nieuwsgierig ingesteld en vindt het leuk om te leren. Je staat daarbij open voor de input van anderen. Daarnaast durf je feedback te geven en te ontvangen. Verder ben je besluitvaardig, resultaatgericht en pragmatisch ingesteld. Je bent kritisch en denkt mee over ontwikkelingen JBZ breed.Het profiel

Voor de RVE Chirurgie zijn wij op zoek naar een energieke en gedreven ANIOS Chirurgie

Wil jij:

- Een uitdagende baan met een grote diversiteit aan patiënten?
- Een goede voorbereiding op een opleidingsplaats?
- Werken in een ervaren team in een informele en positieve cultuur?

Dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek!Wij bieden

Een uitdagende baan in een ervaren team van 13 chirurgen, 3 CHIVO’s, 9 ANIOS en 12 AIOS. Ontwikkeling en groei staat bij ons hoog in het vaandel en wetenschappelijk onderzoek wordt bijzonder ondersteund. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 (maximaal € 5.257,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie-Louise Tabbers, unithoofd Polikliniek Chirurgie, tel. 073 553 2823. Je CV en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures