Zorgassistent, Geriatrie, 2019-64


Vacaturenummer: 2019-64
Aantal uren: 24 uur
Duur: Voor onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

De afdeling Geriatrie in het JBZ is de grootste geriatrische afdeling van het land. De multidisciplinaire diagnostiek en behandelingen focussen zich op het optimaliseren van het lichamelijk, psychisch en sociaal functioneren van de geriatrische patiënten. Jaarlijks krijgen ongeveer 720 patiënten, verdeeld over 26 bedden, een dergelijke behandeling op onze afdeling. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een professioneel en ervaren team. Het team is gedreven en zorgt ervoor dat de expertise altijd up-to-date is.

Geriatrie is een relatief jong specialisme dat zowel landelijk als internationaal volop in ontwikkeling is. Het specialisme is uitdagend met een gevarieerde patiëntenpopulatie en diverse, klinische ziektebeelden. In een omgeving waarin onder andere ontwikkelingen op de agenda staan als het verpleegkundige leiderschap en de steeds complexere patiëntenpopulatie met de specifieke gevolgen voor de zorgprocessen en het personeel op de afdeling in nauwe samenwerking met andere verpleegafdelingen van het JBZ.

Ter aanvulling op het team van de afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste zorgassistent(e). De sfeer in het team is te omschrijven als prettig en informeel, waarin zelfstandig gewerkt wordt.De functie

Als zorgassistent ondersteun je de verpleegkundige bij de behandeling van de patiënt. Je draagt zorg voor de voeding van de patiënt en voor de A.D.L.-zorg (Algemene Dagelijkse Levensactiviteiten) zoals hulp bij het wassen, aankleden, eten, toiletgang etc. De afdeling beschikt over een tweetal huiskamers. In deze huiskamers worden de maaltijden aangeboden en dien je als zorgassistent in staat te zijn het overzicht en de regie te bewaken. Tevens ben je in staat een therapeutisch klimaat te creëren in deze huiskamers. Ook neem je als zorgassistent deel aan het MDO (Multi Disciplinair Overleg). Als persoonlijkheid zijn wij op zoek naar iemand die zich kritisch kan en durft op te stellen, ook richting eigen collega’s. Je laat je niet afschrikken door een hectische werkomgeving en kunt onder hoge werkdruk functioneren. Daarnaast beschik je over een eigen mening. Wat wij verder belangrijk vinden is dat je affiniteit hebt met de geriatrische zorgvrager. Je bent inzetbaar in zowel vroege- als late diensten, welke in een wisselend rooster worden ingepland.Het profiel

Je bent in het bezit van het diploma Helpende (niveau 2). Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je hebt een flexibele houding. Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken. Je levert door je enthousiasme een positieve bijdrage aan het afdelingsteam. Verder kun je goed feedback geven en ontvangen.Wij bieden

De functie van zorgassistent is gewaardeerd in functiegroep 25 (maximaal € 2.404,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Bergen, unithoofd Geriatrie, telefoonnummer (073) 553 85 58. Je cv en motivatiebrief kun je t/m 18 februari versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.

Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat.

Wij behouden ons het recht voor om, naar aanleiding van de hoeveelheid reacties, de vacature voor gestelde termijn te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures