Zorgassistent, Flexpool, 2019-43


Vacaturenummer: 2019-43
Aantal uren: 16
Duur: Bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar

Bedrijfsprofiel

Flexpool (interne uitzendbureau van het Jeroen Bosch Ziekenhuis) biedt ondersteuning aan de verschillende verpleegafdelingen bij de invulling van tijdelijke bezettingsaanvragen op zowel de korte- als lange termijn. Deze aanvragen ontstaan met name door ziekte of zwangerschapsverlof van een vaste zorgassistent of door extreme druktes. Als zorgassistent Flexpool werken wij je breed in zodat je een waardevolle kracht bent  voor onze flexibele schil. Je beschikt uiteindelijk over een brede kennis en kunde zodat je inzetbaar bent op meerdere verpleegafdelingen. Om te dit te realiseren moet je beschikken over het diploma Helpende Niveau 2 en een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.De functie

Als zorgassistent ondersteun je de verpleegkundige bij de behandeling van de patiënt. Je draagt zorg voor de voeding van de patiënt en voor de A.D.L.-zorg (Algemene Dagelijkse Levensactiviteiten) waaronder hulp bij het wassen, aankleden, eten, toiletgang, etc. Lichte schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot je takenpakket, alsmede het vervoeren van patiënten binnen het JBZ.Het profiel

Je bent een gediplomeerde zorgassistent, dus in het bezit van het diploma Helpende Niveau 2. Onze voorkeur gaat uit naar een zorgassistent met recente werkervaring in een Ziekenhuis. Tevens ben je gewend te werken met een PC. Je bent patiëntgericht, nauwkeurig, stressbestendig,  zelfstandig maar ook een teamplayer, beschikt over een flexibele houding en bent communicatief sterk. Je durft je kritisch op te stellen, ook richting je eigen collega’s. Je levert door je enthousiasme een positieve bijdrage aan het afdelingsteam. Je laat je niet afschrikken door een hectische werkomgeving en kunt onder een hoge werkdruk functioneren. Je staat met beide benen op de grond en hebt een duidelijke professionele mening. Je bent inzetbaar in zowel vroege- als late diensten. Als zorgassistent denk en werk je  vanuit een visie waarbij de patient centraal staat.Wij bieden

De functie van zorgassistent is gewaardeerd in functiegroep 25 (maximaal € 2.317,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De werktijden zullen in overleg plaatsvinden.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. Michielsen en/of MJ. Festen (073) 553 3939 optie 1 van Bureau Mobiliteit. Je CV en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

NB: Als je niet voldoet aan de gestelde functie-eisen (in het bezit van diploma Helpende, niveau 2, recente werkervaring in een Ziekenhuis en kunnen werken met een PC), verzoeken wij je vriendelijk niet te reageren.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
In het Jeroen Bosch Ziekenhuis richten wij ons op het gebied van voortreffelijke zorg. Zorg die veilig en gastvrij is en waarin een open dialoog mogelijk is tussen zorgverlener en patiënt. Zorg die gegeven wordt in een stimulerende omgeving, waarin wij continu streven naar verbetering en kennisoverdracht. Bijvoorbeeld door onderzoek, samenwerking met andere zorgpartners en bedrijven en door het opleiden van jonge medische en andere professionals. Zorg waarbij gewerkt wordt vanuit één kerngedachte: Aandacht maakt ‘t beter.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ‘s-Hertogenbosch is een groot STZ-ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ‘s-Hertogenbosch en Bommelwaard. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg.


Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat.

Wij behouden ons het recht voor om, naar aanleiding van de hoeveelheid reacties, de vacature voor gestelde termijn te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures