Hbo verpleegkundige Oncologie, 2019-91


Vacaturenummer: 2019-91
Aantal uren: 24 -36 uur
Duur: Voor de duur van een jaar

Bedrijfsprofiel

Wil jij ook werken in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland? Ben jij op zoek naar een enthousiast team, waar wij klaar staan voor elkaar en speciale momenten delen? Lees dan verder.

De afdeling Oncologie Hematologie richt zich op patiënten met interne aandoeningen, met name patiënten met oncologische en hematologische aandoeningen. Binnen ons specialisme werken vrijwel alle disciplines binnen het ziekenhuis samen om gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan oncologiepatiënten te bieden. Behalve op de verpleegafdeling ben je als verpleegkundige werkzaam op het Oncologisch Centrum. Er is sprake van twee kernteams: één kernteam op de verpleegafdeling en één kernteam op het OC. Daarnaast is er roulerend team tussen het OC en de verpleegafdeling.
Ter uitbreiding van het  roulerend team zijn wij op zoek naar een daadkrachtige oncologieverpleegkundige HBO met een gezonde dosis lef.De functie

Als hbo verpleegkundige Oncologie:Het profiel


Wij bieden

Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthea Kooijman, unithoofd Oncologie/ Hematologie, tel. 073-553 8245. Je CV en motivatiebrief versturen via het online sollicitatieformulier.

*onderzoek AD, november 2018

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures