Mbo verpleegkundige kliniek Orthopedie, 2019-57


Vacaturenummer: 2019-57
Aantal uren: 32-36 uur
Duur: voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

De verpleegafdeling Orthopedie zoekt nieuwe verpleegkundige collega’s!
Ben jij bedreven in patiëntgericht verplegen en zet jij samen met je collega’s de schouders eronder?


De verpleegafdeling Orthopedie bestaat uit 30 bedden. Op de verpleegafdeling werken verpleegkundigen samen met medisch specialisten op basis van zogenaamde zorgpaden. De maatschap Orthopedie bestaat uit tien orthopedisch chirurgen met elk hun eigen specialisatie. Daarnaast zijn er twee physician assistants op de afdeling.
Naast de geplande patiënten komen de patiënten ook vanuit de spoedeisende hulp, intensive care en operatiekamers. De afdeling Orthopedie ontvangt ook patiënten vanuit de verpleegafdelingen die vanwege de complexe zorgvraag meer deskundigheid vragen in het behandelen en observeren.

De verpleegafdeling Orthopedie is gestart met een veranderingsproces en richt zich nadrukkelijk op patiëntgericht verplegen: investeren in de communicatie, samenwerking en beleving met en rondom de patiënt, zodat de centrale positie van de patiënt versterkt en daarmee de zorg verbeterd wordt. Iedere medewerker van de RVE Orthopedie heeft een rol in het realiseren hiervan en van bijbehorende doelen. Het unithoofd creëert ruimte om te leren, te ontwikkelen, te evalueren en weer door te gaan. Wil jij met ons deze uitdaging aangaan?

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar ervaren en gedreven mbo verpleegkundigen. Durf jij het voortouw te nemen? Ben jij daadkrachtig en vaardig in het aanspreken van collega’s? Dan ben jij degene waarmee we het team graag willen aanvullen!De functie

Als mbo verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de aan jou toegewezen patiënten in alle diensten. Je zorgt ervoor dat werkvoorschriften en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat werkvoorschriften en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele knelpunten op. Je biedt een actieve bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, omdat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan het bed. Daarnaast werk je samen met collega’s in werkgroepen om de hoge kwaliteit van zorg op de afdeling nog verder te verbeteren.

Orthopedie werkt aan een cultuur waarin elkaar aanspreken vanzelfsprekend is. Je bent dan ook vaardig in het aanspreken van collega’s op houding en gedrag en een voorbeeld in het geven en ontvangen van feedback. Je enthousiasme hierin werkt aanstekelijk. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan andere verpleegkundigen bij het vormgeven van hun professionele identiteit door middel van bedside teaching. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie. Je draagt dit uit door andere verpleegkundigen te stimuleren en te motiveren en je collega’s te leren reflecteren op hun eigen (verpleegkundig) handelen. Tevens vervul je een belangrijke rol in het opleiden van studenten en begeleiden van stagiaires.

Je wordt hiërarchisch aangestuurd door het unithoofd. Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijbehorende aanwijzingen aan de medewerkers binnen de afdeling. Bij afwezigheid het unithoofd neem je de taken op het gebied van patiënten planning en personele planning over.Het profiel

Je beschikt over een diploma mbo verpleegkundige. Je hebt relevante, brede ziekenhuiservaring en hebt aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de Orthopedie. De ontwikkelingen binnen de RVE Orthopedie spreken je aan en motiveren je om mee te denken en mee te doen. Je hebt een positieve instelling en weet een tegenslag om te buigen in een uitdaging. Je durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise en je bent initiatiefrijk. Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer op alle niveaus! Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en inzetbaar in alle diensten. Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.Wij bieden

Een uitdagende functie in een team dat volop in ontwikkeling is en een dynamische werkomgeving. Inschaling vindt plaats in functiegroep 45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

 


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjo de Roba, unithoofd Orthopedie ai, telefoonnummer 073-553 8329. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine. 


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures