Anesthesiemedewerkers Operatiecentrum, 2019-29


Vacaturenummer: 2019-29
Aantal uren: 21-36 uur
Duur: voor onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

Wil jij ook werken in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland? Zoek jij een werkplek met fijne werksfeer in een prachtige omgeving, waar de kwaliteit van zorg centraal staat? Zou jij te maken willen krijgen met een grote diversiteit aan specialismen en een mix van hoog tot laag complexe ingrepen? Lees dan verder!De functie

Het operatiecentrum (OC)  beschikt over 16 hypermoderne operatiekamers. Door een groot en divers aanbod aan operaties staat het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) vooraan met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Het Operatiecentrum beschikt over 63 zogenaamde holding- en recoverybedden waar patiënten voorbereid worden op hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Daarnaast beschikt het operatiecentrum beschikt over een 24 uurs recovery, waar patiënten maximaal 24 uur nabewaakt worden.

De diversiteit aan geboden zorg en ingrepen biedt onze medewerkers afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Een van die mogelijkheden is de doorgroei tot Sedatie Praktijk Specialist (SPS), maar ook verdieping in acute pijnservice behoort tot de opties.

Als  anesthesiemedewerker:Het profiel


Wij bieden

Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Veldhuis, tel. (073) 553 7673, unithoofd anesthesie/recovery en sedatie. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Een meeloopmoment behoort tot de mogelijkheden.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

*onderzoek AD, november 2018


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures