Sociale media-ster voor meewerkstage afdeling Communicatie, 2019-108


Vacaturenummer: 2019-108
Aantal uren: 24 uur
Duur: voor de duur van vier tot zes maanden

Bedrijfsprofiel

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis staan we nooit stil. Artsen ontdekken nieuwe behandelmethodes, verpleegkundigen doen net dat beetje extra voor onze patiënten, en prachtige baby’s worden geboren. Genoeg nieuws om te delen via sociale media! Op dit punt willen we ons als afdeling Communicatie blijven verbeteren. Daarom zoeken we een frisse hbo-student die ons hierbij kan helpen.De functie

Naar wie zijn we opzoek?Het profiel

Tijdens de meewerkstage ben jij volwaardig lid van de nieuwsredactie. In de redactie bespreken we met welk nieuws we naar buiten gaan, welke insteek we pakken, en hoe we het nieuws gaan brengen. Tekst, beeld, geluid; alles kan. Gewapend met een pen en camera sturen we jou op pad om mooie berichten te maken.

Ook maak je deel uit van het webcareteam. Via onze sociale media kanalen ontvangen we dagelijks vragen, complimenten en klachten. Als ziekenhuis kan (en wil) je niet altijd leuk uit de hoek komen zoals de bekende commerciële bedrijven dat doen. Juist dat maakt webcare tot een leerzame uitdaging; behulpzame reacties formuleren waarbij je tegelijkertijd werkt aan het imago van het ziekenhuis.

Praktische informatie
We zoeken een meewerkstagiaire voor vier tot zes maanden. Het aantal uren kan in overleg, maar we zien je graag minimaal 24 uur per week. Je werkt op de hoofdlocatie van het ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Ook bieden we je een stagevergoeding.Wij bieden

Interesse gewekt?

Solliciteer!

Zie jij jezelf al helemaal stage lopen bij ons? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier. Ook willen we alvast een voorproefje van jouw creativiteit. Kies een van onze nieuwsberichten, en maak er een gave sociale media post bij voor LinkedIn en Facebook. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw drie favoriete sociale media accounts. Stuur deze mee, en vermeld waarom je deze accounts zo goed vindt.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures