Laborant KNF, 2019-33


Vacaturenummer: 2019-33
Aantal uren: 24 uur (een ander dienstverband is bespreekbaar)
Duur: voor onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

De afdeling Klinische Neurofysiologie is een zelfstandige afdeling met een grote diversiteit KNF-onderzoeken voor een brede patiënten populatie. Het team bestaat uit 10 KNF laboranten sr, 3 doktersassistenten, 2 afdelingssecretaresses en 1 unithoofd.

We verrichten onderzoeken op aanvraag van de neurologen, KNO artsen, longartsen, kinderartsen en oogartsen. Tevens is de KNF onderdeel van een geaccrediteerd FSC multidisciplinair Slaap Waak Centrum waar we met longgeneeskunde, KNO en neurologie samen werken.

We vinden het belangrijk om de patiënt hoogwaardige, veilige en patiënt gericht onderzoek te bieden. We werken met duidelijke afspraken en richtlijnen en willen ons zelf en de afdeling blijven ontwikkelen en professionaliseren, zodat de patiënt te allen tijde de best mogelijke zorg zal ontvangen.De functie


Het profiel


Wij bieden

Inschaling van de gediplomeerde laborant KNF vindt plaats in functiegroep 45 (maximaal € 3.072,- bruto per maand) bij een fulltime dienstverband. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te promoveren tot laborant KNF senior (functiegroep 50 maximaal € 3.490,- bruto per maand) bij een fulltime dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een 36-urige werkweek, een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw P.J. Buys-Treffers, unithoofd Klinische Neurofysiologie, (073) 553 8680. Je kunt je sollicitatie versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures