Oproepkracht in de schoonmaak JBZ CleanCare, 2019-40


Vacaturenummer: 2019-40
Aantal uren:
Duur:

Bedrijfsprofiel

JBZ CleanCare

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. JBZ CleanCare behoort tot een van de schoonmaakbedrijven binnen Asito, in samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij JBZ CleanCare hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij JBZ CleanCare. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

JBZ CleanCare is op zoek naar oproepkrachten in de schoonmaak. We zijn hierbij opzoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn en bij voorkeur op lange termijn. Als schoonmaakkracht in de schoonmaak voer je diverse schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkprogramma. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, wissen, moppen, sanitair reinigen, bureaus schoonmaken, prullenbakken legen etc.De functie

Wat vragen wij van jou?

JBZ CleanCare is op zoek naar een enthousiaste oproepkracht die flexibel inzetbaar is vanaf 06.00 uur.

JBZ CleanCare vindt het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Bosch.Het profiel

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor:
- Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair, enz.
- Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen
- Het afstemmen van het uitvoeren van werkzaamheden met de klant en medewerkers en/of gasten van de klant
- Het inspelen op situaties waardoor de reguliere volgorde van werkzaamheden veranderd
- Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast
- Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen
- Het bijhouden van een logboek voor het vermelden van bijzonderheden
- Het periodiek en ad hoc afstemmen van je werkzaamheden met je leidinggevendeWij bieden

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van JBZ CleanCare en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.


Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Gert Messelink, objectleider, g.messelink@asito.nl of Renske Bos, re.bos@jbz.nl.


Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Overzicht van vacatures