Student mbo verpleegkundige Koning Willem I College, JBA, 2019-46


Vacaturenummer: 2019-46
Aantal uren:
Duur:

Bedrijfsprofiel

Wij bieden jou een uniek tweejarig stagetraject in een topklinisch opleidingsziekenhuis van ‘s-Hertogenbosch. Je krijgt een uitdagende leeromgeving waarin jij wordt ondersteund om je te ontwikkelen tot vakbekwame verpleegkundige in een hectische en complexe omgeving die het ziekenhuis nu eenmaal is.

Ben jij die 2e jaars student die geschikt is voor de ziekenhuiszorg en bewust kiest voor dit tweejarig stagetraject? Dan gaan we samen met jou werken aan jouw toekomst!De functie

De stages
Je loopt in het 3e en 4e jaar stages op verschillende afdelingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. We bieden je intensieve begeleiding en coaching vanuit het JBZ in samenwerking met het KWIC gedurende het hele opleidingstraject. We bieden je mbo-rolmodellen op de verpleegafdelingen en je wordt buiten het rooster gepland. Je krijgt een stagevergoeding conform de cao-ziekenhuizen.

Het praktijkdeel van de opleiding tijdens het 3e opleidingsjaar bestaat uit twee stageperioden van
18 weken. Het 4e opleidingsjaar bestaat uit 1 stageperiode van 36 weken.Het profiel

Profiel  & voorwaarden
• Je bent een tweedejaars mbo-V student op het Koning Willem I College ’s-Hertogenbosch en volgt de BOL-variant;
• Je voldoet vóór aanvang van het stagetraject (1 september 2019) aan de overgangsregeling leerjaar 1 naar 2 van het KWIC.
• Je hebt een verantwoordelijke en collegiale houding en weet deze in drukke en stressvolle situaties te behouden;
• Je hebt de capaciteit om te leren in een hectische en complexe omgeving van een ziekenhuis;
• Je weet wanneer en hoe je feedback moet vragen en je weet hoe je die feedback toepast;
• Je bent in staat om zowel vroege- en dagdiensten, als weekend-, avond- en nachtdiensten te draaien;
• Je bent in staat om bij alle diensten op tijd in het ziekenhuis aanwezig te zijn;
• Je bent bereid om je te binden aan een tweejarig stagetraject binnen het JBZ.Wij bieden
-
Interesse gewekt?

Interesse?
Hebben we je interesse gewekt? Surf dan naar www.jeroenboschziekenhuis.nl, zoeken op ‘opleidingenselector’. Bij doorklikken op ‘verpleegkundige mbo’ vind je: deze informatietekst, een persoonlijke opdracht die je helpt ontdekken of het ziekenhuis bij je past en een formulier Aanvullende informatie en diensten.

Als je, na het maken van de persoonlijke opdracht, tot de conclusie komt dat het ziekenhuis iets voor jou is, meld je dan aan via bovenstaand pad (www.jeroenboschziekenhuis.nl, zoeken op ‘opleidingenselector’; ‘verpleegkundige mbo’) en klik nu door op: ‘Student mbo verpleegkundige Koning Willem I College’. 
Dit aanmelden kan vanaf maandag 28 januari 2019:
• Upload je CV met pasfoto waar dit aangegeven staat.
• Upload het ingevulde formulier Aanvullende informatie en diensten onder uploadmogelijkheid 'Bekwaamheidsverklaring’.
• Upload de persoonlijke opdracht die je hebt uitgewerkt als Word of pdf-bestand bij de uploadmogelijkheid ‘begeleidende brief/ motivatie'.
Zorg dat je uiterlijk 17 februari 2019 alle gegevens correct en volledig én op de juiste plek hebt geüpload! We sturen geen herinnering bij niet volledig ingeleverde en niet correct geplaatste formulieren.

Na ontvangst van je aanmelding zullen we je gegevens controleren. Als deze voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan ontvang je uiterlijk 2 maart 2019 een uitnodiging voor de Matchingdag. De matchingprocedure zal de vorm krijgen van een leuke dag waarbij opdrachten, observaties en ontspanning elkaar afwisselen. Tijdens deze Matchingsdag wordt gekeken of er een match is tussen jou en de ziekenhuiszorg als leeromgeving. Uiterlijk 12 april 2019 krijg je schriftelijk bericht of je al dan niet bent toegelaten voor het tweejarig stagetraject.

Houd de Matchingsdag op zaterdag 23 maart 2019 vrij!

 

Meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoudelijke stage vragen mag je contact opnemen met Peter van Loon, coördinator stagebureau van de Jeroen Bosch Academie, (073) 553 2063 of mail p.v.loon@jbz.nl
Voor meer informatie over de procedure en planning mag je contact opnemen met Annemiek van der Lee, bedrijfsopleider, of Marjan van der Ven, Adviseur P&O, via (073) 553 39 39.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures