Mbo verpleegkundige Longgeneeskunde, 2019-26


Vacaturenummer: 2019-26
Aantal uren: 36 uur
Duur: Onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

Binnen het specialisme Longgeneeskunde wordt hard gewerkt aan de beste zorg voor de patiënt. Op de afdeling wordt zorg verleend aan de comlexe high-care longpatiënten (terminaal en chronisch ziek). De afdeling longgeneeskunde is continu actief rondom de innovatie van zorg. De ademhalingsondersteuning, ook wel Non Invasieve Positive Pressuer Ventilation genoemd, is daar een voorbeeld van. Ook patiënten met chemotherapie komen op deze afdeling en krijgen de beste zorg van het team.

Het team is voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg en de interactie met alle betrokken partijen, waaronder de patiënt, familie, verpleegkundigen en specialisten. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan de kennis en vaardigheden van het team. Het team bestaat dan ook uit ervaren en deskundige professionals die een ruime kennis, ervaring en inzicht hebben in algemene longaandoeningen en de bijbehorende zorgvragen. De verpleegkundigen houden hun kennis up to date door onder andere bij / na scholing. Het team bestaat uit zelfstandige, proactieve en flexibele verpleegkundigen die er staan voor de patiënt. De verpleegkundigen staan stevig in hun schoenen, zijn communicatief sterk en geven en ontvangen feedback van elkaar om zich te ontwikkelen tot een beter team en professional. Het team is te omschrijven als collegiaal, gedreven en klantvriendelijk.

Ter aanvulling op het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verpleegkundige.De functie

Je verleent samen met collega’s zelfstandig de totale verpleegkundige zorg aan de patiënten. Je denkt mee in het afdelingsbeleid en levert een positieve bijdrage aan ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit voor de geleverde zorg en draagt mede zorg voor een efficiënte overdracht. Daarnaast behoort het begeleiden van studenten en stagiaires ook tot jouw werkzaamheden. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving, waarin geen enkele vraag overbodig is.Het profiel

Je bent een MBO gediplomeerde verpleegkundige, een teamplayer die stevig in haar/zijn schoenen staat. Je hebt aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de afdeling Longgeneeskunde.  Deskundig, zorgvuldig en accuraat die in staat is bij complexe en acute problematiek het hoofd koel te houden en prioriteit kan stellen. Een bijdrage levert aan kwalitatief hoogwaardige zorgverlening voor de patiënt, rekening houdend met de behoefte van de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.Wij bieden

Een interessante en afwisselende functie in een dynamische omgeving. Inschaling vindt plaats in functiegroep 45. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het unithoofd, Jacqueline Aarssen, 073-553 2418.
Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Onze patiënt verdient zorg die bij hem/haar past. Samen bepalen we wat de patiënt nodig heeft en van wie. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met familie en vrienden, huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Dat is waar wij als JBZ’ers voor staan. Gewoon, omdat jij ertoe doet.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures