Recoveryverpleegkundige Operatiecentrum, 2018-318


Vacaturenummer: 2018-318
Aantal uren: 36 uur
Duur: Voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

Wil jij ook werken in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland? Zoek jij een werkplek met fijne werksfeer in een prachtige omgeving, waar de kwaliteit van zorg centraal staat? Zou jij te maken willen krijgen met een grote diversiteit aan specialismen en een mix van hoog tot laag complexe ingrepen? Lees dan verder!

Om de mensen uit de regio ’s-Hertogenbosch nog beter van dienst te zijn en blijven wil het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) zorg op maat leveren, dichtbij huis en op het moment dat het hen uitkomt. Daarbij leggen we de focus op gezondheid in plaats van ziekte en kijken we vooral naar wat mensen wel kunnen. Dit kunnen we uiteraard niet alleen. Met ieders inbreng, inzet van moderne technologieën en intensieve samenwerking in het netwerk willen we dit waarmaken.

Het JBZ heeft zich daarbij een doel gesteld. Een gewaagd doel maar liefst:

In 2025 geven de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer van Nederland.

Kort toegelicht betekent deze uitdaging:

• Wie staat voor ons centraal?
De mens in zijn of haar dagelijks leven. Wij bieden hulp waar nodig, zoveel mogelijk op de plaats en op het op moment waarop de mens dat wil.

• Wat is gezondheidswelzijn?
Het vermogen van mensen om zich aan te passen en de regie te voeren over hun leven, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. Het gaat om hoe mensen hun gezondheid beleven in het dagelijks leven.

• Wat leveren wij?
Topklinische zorg en specialistische kennis en vaardigheden met gebruik van actuele technologie.

• Hoe werken wij?
Wij werken intensief samen, intern en extern. Met de patiënt en zijn omgeving, met andere professionals en met andere organisaties.

Op deze manier werken we aan de toekomst van het JBZ. Dat de wereld om ons heen verandert, is bekend. Het gaat erom dat we wendbaar en passend bij de tijd onze zorgprocessen inregelen en een versnelling geven aan innovatie waaraan de individuele professional op verschillende niveaus input en sturing geeft. Eigen regie van inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers staat daarbij centraal. Binnen de unit Recovery van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn we recent gestart met het vorm geven van talentontwikkeling. Met als doel om elke recovery- verpleegkundige de kans kennis, kunde en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De afdeling
Het operatiecentrum voldoet aan de hoogste eisen en beschikt over 16 moderne operatiekamers. Het operatiecentrum beschikt over een aantal state-of-the-art voorzieningen waaronder robotchirurgie, endo-suites en een interventiekamer. Door een groot en divers aanbod aan operaties staat het JBZ vooraan met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Op het operatiecentrum zijn 63 zogenaamde holding- en recoverybedden operationeel waar patiënten voorbereid worden op hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Daarnaast beschikt het operatiecentrum over een 24 uurs recovery.De functie

Als recoveryverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de pre- en post operatieve zorg van de patiënt. In het kader van de preoperatieve zorg ontvang je de patiënt op de holding en bereid je deze verder voor op de operatie. Je assisteert de anesthesioloog bij locoregionale anesthesie, waaronder bijvoorbeeld spinale, epidurale en plexus technieken. Op de recovery ontvang je de patiënt na de operatie en bewaak je de vitale functies. Daarnaast worden patiënten ontvangen voor pijnbestrijding. Je werkt intensief samen met de anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en verpleegkundigen van de verpleegafdelingen. Naast de directe pre/post operatieve patiënten zorg, draag je zorg voor een aandachtsgebied en/of neem je deel aan afdelingsoverstijgende werkgroepen.Het profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot recovery verpleegkundige, of IC verpleegkundige. Enkele jaren werkervaring als gediplomeerd recovery verpleegkundige of als IC-verpleegkundige zijn een pré. Je draait mee in de 24-uursdiensten van de recovery. Dit betekent dat je op alle diensten die van toepassing zijn binnen de 24-uurs recovery (variërend in duur van 8.15 tot 9 uur) ingezet wordt. Door de wisselende diensten is er een mooie balans tussen werk en privé.

Als persoon kun je goed samenwerken en durf je feedback te geven en te ontvangen. Je hebt een positieve houding ten aanzien van jouw professionele ontwikkeling. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de totale dienstverlening van het OK-complex. Ook ben je leergierig en volg je enthousiast de ontwikkelingen over het vakgebied. Je vindt het een uitdaging de patiënt correct en goed te informeren en een gevoel van veiligheid over te brengen. Houd jij van een dynamische werkomgeving, ben je stressbestendig en sta je sterk in je schoenen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijg je als recovery verpleegkundige binnen de vastgestelde protocollen, veel vrijheden zodat je autonoom kunt handelen. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de functie door bijvoorbeeld betrokken te zijn bij de acute pijnservice of deel te nemen als ziekenhuisbrede projecten, deelname aan Crew Resource Management en scenariotrainingen.Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden/bijscholingen. Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats in functiegroep 50 (maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).


Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Veldhuis, unithoofd Anesthesie/Recovery/Sedatie, tel. (073) 553 7673. Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 19 februari 2019 versturen via het online sollicitatieformulier.

Wij behouden ons het recht om, naar aanleiding van de hoeveelheid reacties, de vacature voor gestelde termijn te sluiten.

*onderzoek AD, november 2018


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures