Vaatlaborant/ leerling vaatlaborant Beeldvormende Technieken, 2019-49


Vacaturenummer: 2019-49
Aantal uren: 32-36 uur
Duur: voor onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

De organisatie Beeldvormende Technieken beschikt over goed geoutilleerde onderzoekskamers waarin alle onderzoeksmodaliteiten vertegenwoordigd zijn. De afdeling is volledig digitaal. Op de afdeling zijn in totaal 16 radiologen,  4 nucleair geneeskundigen, 12 arts-assistenten, 120 laboranten en 30 administratief medewerkers.  Alle teamleden zijn ervaren professionals die hun vak goed verstaan. Onze ambitie is het leveren van kwalitatief hoogstaande onderzoeken en innovaties.

Het vaatlaboratorium valt binnen de organisatie Beeldvormende Technieken. Het is een enthousiast team bestaande uit 7 laboranten. Momenteel is er ruimte voor het aantrekken van een vaatlaborant en / of een kandidaat die de opleiding wil volgen.De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten, interpreteren en beoordelen van vaatonderzoeken. Het betreft doppler- en duplexonderzoeken van de bloedvaten in het gehele lichaam. Het voorlichten en instrueren van patiënten over het onderzoek, de voortgang ervan als ook  het maken van verslagen en de bijbehorende administratieve verwerking van deze onderzoeken behoort tot je taken. Tevens worden op het vaatlaboratorium veneuze interventies verricht waarbij je duplexondersteuning geeft.Het profiel

Gediplomeerd vaatlaborant:
Je beschikt over het post-hbo diploma vasculair diagnostisch laborant of een vergelijkbare hbo opleiding in non-invasieve vaatdiagnostiek.

Leerling vaatlaborant:
Je beschikt over een verpleegkundige of een (para-)medische opleiding op hbo-niveau. Je gaat dan de post-hbo opleiding tot vasculair diagnostisch laborant volgen.

Je hebt een flexibele en patiëntgerichte houding. Je werkt goed zelfstandig en bent stressbestendig. Daarnaast beschik je over een uitstekend inzicht en observatievermogen en heb je tact en geduld. Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Inschaling vindt bij diplomering plaats in functiegroep 50 (maximaal € 3.490, - op basis van een fulltime dienstverband), gebaseerd op jouw profiel, kennis, ervaring en scholing. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annette van Bergen, coördinerend laborant, 073 553 7530, of Han Steenbergen, unithoofd Beeldvormende Technieken, 073-553  2695. Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 28 februari 2019 versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures