ANIOS Revalidatiegeneeskunde, 2019-66


Vacaturenummer: 2019-66
Aantal uren: 36 uur
Duur: Voor de duur van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging

Bedrijfsprofiel

Tolbrug is hét revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is een onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en gevestigd op 3 locaties in Den Bosch en Uden. Tolbrug biedt naast revalidatiegeneeskunde ook paramedische zorg en 1e lijns fysiotherapie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Tolbrug heeft zich ten doel gesteld gezondheidswinst voor mens en maatschappij te realiseren. Dat betekent dat we niet ophouden bij de grenzen van revalidatiegeneeskunde. Voorbij revalidatiegeneeskundige diagnostiek en behandeling aan mensen met een cognitieve en/of motorische beperking door een somatische oorzaak, ontwikkelt Tolbrug voor deze mensen begeleidingstrajecten op weg naar zelfstandigheid, eigen regie en maatschappelijke participatie. Tolbrug werkt nauw samen met onderwijs- en wetenschappelijke instituten, binnen en buiten de zorg, om voortdurend te bouwen aan een cultuur en omgeving die nodig is om kennis op het gebied van zelfredzaamheid, eigen regie en maatschappelijke participatie voor onze doelgroep op en uit te bouwen.

Tolbrug specialistische revalidatie richt zich op de toekomst van revalidant en medewerker De professional krijgt in onze organisatie verantwoordelijkheid, autonomie en ruimte voor zijn expertise. Kernwaarden binnen Tolbrug zijn: aandacht, vernieuwend, veiligheid, openheid en gastvrijheid. De vakgroep revalidatiegeneeskunde heeft de afgelopen periode  geïnvesteerd in verbinding met ketenpartners en het verwerven van een sterke positionering binnen de organisatie.

Voor de polikliniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige ANIOS.De functie

In deze functie krijg je een breed takenpakket met een grote diversiteit aan patiënten. Zo doe je revalidatie consulten in het ziekenhuis en zie je patiënten op het spreekuur. Je bent inzetbaar op onze drie locaties en over meerdere patiëntengroepen op onze polikliniek en kliniek. Bovendien ben je actief betrokken bij het interdisciplinair overleg en het MDO in het ziekenhuis. Tot slot geef je informatie over de behandeling aan revalidant, familie en verwijzers.Het profiel

Wij vragen:Wij bieden

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Silke Lavrijsen, unithoofd neurologische aandoeningen, of Annette van Kuijk, medisch directeur/ revalidatiearts, beiden bereikbaar via tel. 073-5535666. Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 20 maart 2019 versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Voor meer informatie over Tolbrug Specialistische Revalidatie, zie: www.tolbrug.nl


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures