Hbo verpleegkundige, Geriatrie, 2019-39


Vacaturenummer: 2019-39
Aantal uren: 32 uur
Duur: Voor de duur van een jaar

Bedrijfsprofiel

Geriatrie is een relatief jong specialisme dat zowel landelijk als internationaal volop in ontwikkeling is. Het specialisme is uitdagend met een gevarieerde patiëntenpopulatie en diverse, klinische ziektebeelden. De multidisciplinaire diagnostiek en behandelingen focussen zich op het optimaliseren van het lichamelijk, psychisch en sociaal functioneren van de geriatrische patiënten. Jaarlijks krijgen ongeveer 720 patiënten, verdeeld over 26 bedden, een dergelijke behandeling op onze afdeling. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een professioneel en ervaren team. Het team is gedreven en zorgt ervoor dat de expertise altijd up-to-date is.

Wij bouwen in ons team aan een grotere groep niveau 5 verpleegkundigen. Om die reden zijn wij op zoek naar een ambitieuze, daadkrachtige en gedreven verpleegkundigen die zich bij ons team willen voegen. In een omgeving waarin onder andere ontwikkelingen op de agenda staan als het verpleegkundige leiderschap en de steeds complexere patiëntenpopulatie met de specifieke gevolgen voor de zorgprocessen en het personeel op de afdeling in nauwe samenwerking met andere verpleegafdelingen van het JBZ.De functie

Als niveau 5 verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt en geef je hierbij zo nodig richtlijnen en aanwijzingen aan het team. Je zorgt ervoor dat werkvoorschriften en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele (structurele) knelpunten op. Je biedt een actieve bijdrage aan verbetering van inhoudelijke zorg doordat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan bed. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving waarin geen enkele vraag overbodig is. Daarnaast plan je en zie je toe op het uitvoeren van verbeterprojecten, het uitvoeren van periodieke kwaliteitsmetingen (bijvoorbeeld prestatie indicatoren) en het meewerken en uitvoeren van onder andere audits en veiligheidsrondes.

Binnen je toegewezen aandachtsgebied verbeter je de kwaliteit van zorg door het volgen en implementeren van innovatieve ontwikkelingen en ondersteun je collega’s hierbij. Ook bied je ondersteuning en begeleiding aan andere verpleegkundigen bij het vormgeven van hun professionele identiteit. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie en draagt dit uit door onder andere verpleegkundigen te stimuleren en te motiveren en door feedback te geven en te ontvangen. Tevens vervul je een belangrijke rol in het begeleiden van nieuwe medewerkers en eventueel studenten. Je wordt hiërarchisch aangestuurd door het unithoofd. Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijhorende aanwijzingen aan de medewerkers binnen de afdeling.Het profiel

Je bent een verpleegkundige, met een afgeronde HBO-V diploma. Je hebt aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de afdeling Geriatrie. Je hebt een positieve houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen het RVE en in de organisatie en bent bereid noodzakelijke bijscholing te volgen. Daarnaast ben je communicatief sterk, zelfstandig, kun je overstijgend denken en zie je snel verbanden. Je staat stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Verder ben je een teamplayer op alle niveaus, flexibel, stressbestendig en durf je feedback te geven en te ontvangen. Tot slot dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid die relevant zijn voor deze functie.Wij bieden

Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 (maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.

Daarnaast een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Bergen, unithoofd Verpleegafdeling Geriatrie, tel. 073-553 85 58. Je CV en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
In het Jeroen Bosch Ziekenhuis richten we ons op het bieden van voortreffelijke zorg. Zorg die veilig en gastvrij is en waarin een open dialoog mogelijk is tussen zorgverlener en patiënt. Zorg die gegeven wordt in een stimulerende omgeving, waarin wij continu streven naar verbetering en kennisoverdracht. Bijvoorbeeld door onderzoek, samenwerking met andere zorgpartners en bedrijven en door het opleiden van jonge medische en andere professionals. Zorg waarbij gewerkt wordt vanuit één kerngedachte: Aandacht maakt ’t beter.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis uit ’s-Hertogenbosch is een groot STZ-ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures