IC verpleegkundige, i.o., 2019-35


Vacaturenummer: 2019-35
Aantal uren: 36 uur
Duur: voor de duur van de opleiding

Bedrijfsprofiel

Onze Intensive Care afdeling is onlangs gevisiteerd en voldoet aan de criteria die behoren bij de kern IC (conform kwaliteitsstandaard 2016) , heeft een belangrijke regionale functie en een toegekende capaciteit van 16 (beademings) bedden. Tevens beschikken we over een Patiënt Data Management System (PDMS). De medische verantwoordelijkheid berust bij 7 intensivisten die nauw en constructief samenwerken met de verpleegkundigen. We lopen voorop met de laatste ontwikkelingen op intensive care gebied, wetenschappelijk onderzoek, niervervangende therapieën, ECMO en de nieuwste apparatuur op het gebied van circulatie en beademing.

Wij zijn een stabiel team en werken met trots op onze state-of the-art IC afdeling waar hoogwaardige en kwalitatief goede patiëntenzorg wordt geleverd. Daarmee krijgt de IC-patiënt in het JBZ de juiste zorg op de juiste tijd en op de juiste plaats! Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven HBO verpleegkundige die zich wil specialiseren in de richting van IC!De functie

Als IC-verpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met dreigende of ernstige stoornissen waarbij vitale functies worden bewaakt, ondersteund en zo nodig overgenomen. Werken op onze Intensive Care geeft je de kans om je vakgebied in de volle breedte uit te oefenen. Dit houdt in dat je niet alleen aan bed werkt, maar ook een actieve bijdrage levert aan werkgroepen. Wij zoeken enthousiaste collega’s, die willen meedenken over en willen meewerken aan onze ambities en toekomstige ontwikkelingen op onze afdeling. Als IC verpleegkundige maak je ook onderdeel uit van het Spoed Interventie Team.Het profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO-V, aangevuld met 1 jaar werkervaring als verpleegkundige. Je hebt een positieve houding ten aanzien van patiëntgericht verplegen en patiëntveiligheid. Je maakt als volwaardig lid met een eigen deskundigheid deel uit van een therapeutisch team waarbinnen verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd. Je levert een actieve bijdrage aan veranderingsprocessen binnen de IC.

We zoeken iemand die initiatief en verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces neemt, stressbestendig is, enthousiast en goed prioriteiten kan stellen. Ook plannen en grenzen bewaken zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken. Verder ben je flexibel en beschik je over een flinke dosis geduld en doorzettingsvermogen. Je bent in staat bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Indien je een MBO-V opleiding hebt nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Voor toelating zal er een assessment plaats vinden.Wij bieden

Een uitdagend opleidingstraject in een prettig team en een dynamische werkomgeving. Gedurende de voorwerkperiode en de opleiding vindt inschaling plaats afhankelijk van je huidige functiegroep conform beloningsbeleid JBZ. Bij diplomering binnen de Intensive Care volgt inschaling in functiegroep 55 (maximaal € 3.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer J. van Bussel, Unithoofd IC, tel. (073) 553 2885. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures