Hbo verpleegkundige Oncologie i.o., 2019-90


Vacaturenummer: 2019-90
Aantal uren: 36 uur
Duur: Voor de duur van de opleiding

Bedrijfsprofiel

Wil jij ook werken in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland? Ben jij een hbo verpleegkundige die verdere ontwikkeling zoekt in de Oncologie? En ben jij op zoek naar een enthousiast team, waar wij klaar staan voor elkaar en speciale momenten delen? Lees dan verder.

De afdeling Oncologie richt zich op patiënten met interne aandoeningen, met name patiënten met oncologische en hematologische aandoeningen. Binnen het specialisme Oncologie werken vrijwel alle disciplines binnen het ziekenhuis samen om gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan oncologiepatiënten te bieden. Behalve op de verpleegafdeling ben je als verpleegkundige werkzaam op het Oncologisch Centrum. Er is sprake van twee kernteams: één kernteam op de verpleegafdeling en één kernteam op het OC. Daarnaast is er roulerend team tussen het OC en de verpleegafdeling.
Ter uitbreiding van dit roulerend team zijn wij op zoek naar een vooruitstrevende en daadkrachtige hbo verpleegkundige.De functie

Als hbo verpleegkundige Oncologie :

 Het profiel


Wij bieden

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthea Kooijman, unithoofd Oncologie/ Hematologie, tel. 073-553 8245. Je CV en motivatiebrief kun je tot en met 19 maart 2019 versturen via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken vinden z.s.m. plaats.

*onderzoek AD, november 2018

Wie zijn wij?

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures