Projectapotheker ZANOB, 2019-71


Vacaturenummer: 2019-71
Aantal uren: 36 uur per week
Duur: per 1 april voor de duur van 10 maanden

Bedrijfsprofiel

De farmaceutische Staf bestaat uit 15 (ziekenhuis)apothekers en 3 ziekenhuisapothekers in opleiding. We bieden je binnen deze staf een veelzijdige functie waarbij veel facetten van de ziekenhuisfarmacie aan bod komen. Je zult je taken als (project)apotheker, op geleide van de toename van je ervaring, steeds zelfstandiger kunnen uitoefenen. Na een inwerkperiode vervul je de rol van dagapotheker (kliniek en VTGM) in de ziekenhuisapotheek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De functie geeft je zicht op de veelzijdigheid van de ziekenhuisfarmacie en je hebt veel contact met de medische staf en de verpleging.

De farmaceutische zorg wordt binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgd door ZANOB. In verband met het aantal projecten dat in uitvoering is, is ZANOB op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor de farmaceutische staf door een projectapothekerDe functie

Voor deze functie is het nodig dat je een apothekersdiploma hebt behaald, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en snel kunt worden ingewerkt.
Je hebt een goed inzicht in je ‘kennen en kunnen' en weet wanneer je een meer ervaren collega moet inschakelen.  Daarnaast heb je analytisch en procesmatig inzicht, je bent klant- en resultaatgericht en je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen.Het profiel
-

Wij bieden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Aanstelling geschiedt op basis van een arbeidsovereenkomst voor een periode van 10 maanden, mogelijk met verlenging. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65. De vakantietoeslag en de eindejaarsuitkering bedragen 8,33%.

 


Interesse gewekt?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ziekenhuisapothekers Audrey Blenke of Rianda van der Stelt, (bereikbaar via het secretariaat:073-553 5950). De kennismakingsgesprekken zullen worden gehouden op maandagmiddag 25 februari 2019.

Je kunt je cv en motivatiebrief tot en met 20 februari 2019 versturen via het online sollicitatieformulier.

Onderdeel van de indiensttredingsprocedure is in ieder geval:

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern geplaatst. Interne kandidaten genieten bij geschiktheid voorrang.

 


Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldOpties

Direct solliciteren op deze vacature

Overzicht van vacatures